/ януари 4, 2019

Няколко въпроса , на които да си отговорите, преди да поставите фолио на стъклата колата си

Колко ще ми струва?

Цената почти винаги е от значение, затова нека започнем от тук. Нюансите на фолиата за стъкла са различни – има както скъпи, така и евтини варианти. Всеки решава спрямо бюджета си. Имайте предвид факта, че евтините фолиа не само са с по-ниска цена, но и с по-ниско качество, а това си личи. Все пак целта е колата да изглежда добре, със страхотен нов външен вид!

Какво е качеството на фолиото?

Както при всички продукти на пазара, така и  при автомобилните фолиа, качеството е от значение. Качеството се вижда. Поставянето на фолио може да се разглежда като инвестиция – Вие искате продукт, който трае години, а не месеци. Затова си заслужава да се похарчи малко повече за качество. Със сигурност няма да останете разочаровани.

Има ли гаранция фолиото, което ще поставя на колата си?

Няма да сте доволни, ако си поставите фолио на стъклата без гаранция и то започне да избледнява и се отлепва от стъклата след няколко дни.

Изборът на фолио с високо качество и гаранция Ви дава увереност в правилния избор. Фирмите не обичат да губят пари и щом те предлагат гаранция, то това означава само едно – те са уверени в своя продукт, следователно и Вие трябва да сте.

Какви технологии има във фолиото за стъкла?

В наши дни откриваме редица технологични постижения в различни области. При производството на фолиа за стъкла също се използват. Например различните нюанси на фолиото предлагат UV защита. Така в купето въздухът остава хладен, което от своя страна облекчава работата на климатика и намалява разхода. Фолиата предпазват от счупване и задържат стъклото на мястото му, като по този начин предотвратяват опитите за кражби.

Какви видове марки фолиа има на пазара?

Марката има значение, въпреки, че всеки производител вече произвежда фолиа в широк диапазон – от евтини до много скъпи- за да задоволят всички свои клиенти.

Отговорете си на повечето въпроси, когато решите да поставите фолио на стъклата на автомобила си. Не забравяйте, че прозорецът има ефект върху здравето на хората – то спира вредните UV лъчи; задържа в стъклото голяма част от топлината; не позволява при счупване парченцата стъкла да наранят пътниците

Share this Post

Leave a Comment