ЗМ АВТОМОБИЛНО ФОЛИО

Ако прекарвате много време в автомобила като водач или пътник, е необходимо да се чувствате комфортно. Независимо дали сте загрижени за прекомерната топлина, UV защита, избледняване на интериора, отблясъци и сигурност, повишена поверителност, автомобилните фолиа за затъмняване на стъкла ще Ви помогнат, за да се повиши удобството и подобри външния вид на Вашия автомобил.
Автомобилните фолиа намаляват или отстраняват горещината.

Дори и в най- студените дни светлината се чувства интензивна. През летните дни металната част на коланите става гореща. Ярката слънчева светлина може да създаде разсейващи отблясъци.

Фолиата за затъмняване на автомобилни стъкла могат да помогнат за осигуряване на по- комфортно пътуване за водачите на автомобили и пътниците.

Блокирайки UV лъчите и слънчевата топлина от навлизане в автомобила, фолиата в същото време позволяват отлична видимост от вътрешността на автомобила към пътя.

Нано технологията при автомобилните фолиа на 3M представлява патентован многослоен оптичен филм, който комбинира над 200 слоя . Благодарение на тази нова технология прозрачните автомобилни фолиа отхвърлят повече топлина, в сравнение с фолиата с висок процент затъмнение.

АВТОМОБИЛНО ФОЛИО MADICO и SUN GUARD

При производството на фолиа Madico са използвани последните постижения в технологията за оцветяването​ им.

Отлична комбинация между качество и функция. Фолиата са с метализиран слой за по- голяма сигурност на пътниците. Подобрява се комфорта в автомобила благодарение на максимално отхвърляне на топлина и отблясъци. Подобряване на личната безопасност.
Отхвърля на 99 % UV лъчите.

Автомобилните фолиа за затъмняване на стъкла SunGuard предпазват Вашето превозно средство от вредното въздействие на слънцето. С течение на времето , от топлината и UV лъчите , интериорът на Вашата кола се поврежда , кожата и винилът се напукват.

Слънцето причинява отблясъци, което може да Ви затрудни да видите други коли или светофара​.
UV лъчите на слънцето причиняват на хората проблеми с кожата.

При производството на този вид фолио отново са използвани най- новите технологии в оцветяването на фолиата. Спират се 99 % от UV лъчите .
Автомобилното фолио има силна устойчивост против надраскване.

АВТОМОБИЛНО ФОЛИО SUNTEK

Фолиата за автомобилни стъкла на SunTek се предлагат в пълната продуктова линия, в различни цветове и нюанси. С тях се подобрява външния вид на всяко превозно средство.

Високи технически характеристики по отношение на топлина и отразена UV светлина, както и намаляване на отблясъците.
Фолиото е с изключителна оптична яснота, имат и метален слой.

АВТОМОБИЛНИ ФОЛИА ASWF

Автомобилните фолиа от серията Performer на ASWF /American Standard Window Film/ имат високи характеристики по отношение на цвета : не избледнява, неотражателен и има метализиран слой.

Тази серия осгурява добър външен вид и висок коефициент на отхвърлена топлина.

АВТОМОБИЛНИ ФОЛИА HANITA COATING

Автомобилните фолиа на марката Hanita Coating съчетават висококачествена естетика и производителност със забележителен характер относно спряна топлина; лесно и ефективно приложение.

Feel Cool автомобилни фолиа отразяват 73% от слънчевата енергия. Това води до по- приятно изживяване на пътниците, по- лесна работа на климатика на автомобила.

Look Cool – може да изберете от голямото разнообразие на нюанси и степени на затъмнение, за да дадете персонализиран вид на Вашия автомобил.

Автомобилните фолиа дават няколко предимства на защита на  Вашата кола:

Лична защита – защитете кожата си, като с фолиото отразите до 99 % от вредните UV лъчи.
Защита на Вашата кола – тапицерия, табло – от вредните UV лъчи, които довеждат до избледняване. С автомобилните фолиа колата изглежда по- добре и се поддържа нейната стойност.
Безопасност– фолиата за затъмняване на стъкла държат отделните фрагменти в случай на произшествие – камъни, катастрофа и други.
Затъмнените стъкла с автомобилни фолиа пазят Вашите вещи скрити от погледа на крадци.

Намалява отблясъците от слънцето и от фаровете на другите коли.

Намалява умората на очите при дълги пътувания и в натоварения градски трафик.